Over

Het team van Burenraad Dupont / Chemours

Samen prettig wonen, werken en leven

Goede buren communiceren met elkaar en helpen elkaar.

We willen allemaal een gezonde en veilige leefomgeving waar het prettig wonen, werken en leven is. Om dit te bereiken is het belangrijk om goed en eerlijk contact te hebben. De Burenraad wil de relatie tussen de bedrijven en omwonenden versterken. Dit doen we door ze te stimuleren om open te communiceren.

Ontmoet ons

Portret van Bert Kandel
Met mijn ervaring als voorzitter van de Burenraad Shell Pernis weet ik hoe belangrijk het is dat bedrijven een goede relatie hebben met hun omgeving. Ik zet me er graag voor in om de Dordtse Burenraad een vliegende start te bezorgen.

Bert Kandel

Voorzitter
Portret Bianca van Rooij
Ik ben geïnteresseerd in het reilen en zeilen in mijn buurt, daar vallen Chemours en DuPont onder. Met mijn interesse voor anderen en ervaring in natuur, aannemers en de verbinding zoeken; kijk ik uit naar een mooie samenwerking.

Bianca van Rooij

Dir. Rooij waterbodem advies
Portret van Dick Naafs
Als voorzitter van de Vereniging Organische Tuin Papendrecht (VOTP) wil ik het gehalte PFOA en GenX in de sloten rondom de tuincomplexen van VOTP en DES sterk laten terugbrengen door een gezamenlijke actie van Chemours en het waterschap Rivierenland.

Dick Naafs

Voorzitter VOTP
Portret van Diana van Henneken
Een goede communicatie op alle fronten is ontzettend belangrijk. Dit kan alleen als er goed en open contact is. Het is mooi dat de buren en de bedrijven zich daarvoor inspannen.

Diana Henneken

Communicatiemedewerker
Portret van Jans Sieben
Ik hou van denken in oplossingen, korte kanalen en handelen. De Staart is een Burenraad waard.

Jan Sieben

Voorzitter moestuin de Terp
Portret van Jeroen Bezemer
Ik ben een meettechnicus die graag vraagt en zoekt naar het waarom. Zelfs de experts weten en snappen niet alles, laat staan de buitenwereld.

Jeroen Bezemer

Meettechnicus
Portret van Marchel Schilten
De milieuproblematiek die aan deze industrie is verbonden boeit me. Zeker als het gaat om de gezondheid van mensen. Ik vind het mooi dat DuPont en Chemours de onrust onder bewoners ter harte nemen. De Burenraad praat en denkt mee over vraagstukken die ons allemaal aangaan.

Marchel Schilten

Betrokken bewoner

Vragen?

Ben je benieuwd naar de nut en noodzaak en nog veel meer over de Burenraad? Kijk eens bij dit overzicht van veel gestelde vragen.

Het team van Burenraad Dupont / Chemours